top of page
Ara
  • İdris İBİŞ

Düğün Günü

Ve evet o gün geldi çattı. O güne gelene kadar ne badireler atlattınız. Bir çok detayı tek tek elden geçirdiniz. Kuaförü, gelinlikçisi, düğün salonu, fotoğrafçısı bütün detaylar hazır ya peki siz?. Evet Düğün günü için stres azaltmak ve o günü doya doya yaşamak gerek. Bunlar için tecrübelerimden kaynaklı bazı önerilerim olacak.


1-) Bir önceki gece mutlaka erken yatın. (Tabi uyuyabilirseniz 😇) Sabah dinç bir şekilde uyandığınızda çok sağlam bir kahvaltı yapın. Kahvaltınızda mutlaka ceviz, bal, portakal suyu, ılık süt yiyin için.


2-) Kuaförünüzü daha önceden ayarlayın. Ayarladığınız saate 15 dk kala ve tam zamanında orada olun. Saç makyaj gibi detayları daha önceden kuaförünüze bilgi verin. Yanınızda sizi strese sokmayacak insanlar bulundurun. Fotoğraf düğün günü ise önceden mekan ve saat olaylarını ayarlayın. Düğün fotoğrafçısı na kuaförden çıkmadan 15-20 dk önce bilgi verin. Çiçek taşıma aksesuar götürme gibi işler ile siz uğraşmayın. Bütün yorgunluk işlerini nedimelere bırakın.


3-) Fotoğraf çekimlerinde olabildiğince eğlenin. Çekim sonra küçük bir boşlukta mutlaka bişeyler atıştırın.


4-) Düğün öncesi kimse ile tartışmaya girmemeye dikkat edin. Moralinizi bozacak insanlardan uzak durun. Düğün başlamadan önce bol bol nefes alıp verin bu sizi rahatlatacaktır. Eğlence esnasında kendinizi müziğe bırakın. Aralarda su içmeyi unutmayın.


İyi Eğlenceler




146 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page